Luharesort je projekt investičních apartmánů v Luhačovicích a šance pořídit si svůj kousek klidu uprostřed nádherného lázeňského města.

Jurkovičova alej 858
763 26 Luhačovice
+420 603 512 114

info@luharesort.cz

01

Oáza klidu a pohody

Vítejte v Luhačovicích

Luhačovice, jedno z nejkrásnějších lázeňských měst v České republice, nabízí ideální kombinaci přírodních krás, historické atmosféry a moderní infrastruktury. Naše apartmány se nacházejí v srdci tohoto malebného města, kde si můžete užívat veškeré výhody bydlení v tomto unikátním prostředí.

02

Historie a kultura

Bohatá historie a živá kultura

Luhačovice se pyšní bohatou historií sahající až do 13. století. Město je známé svými historickými budovami, jako je Jurkovičův dům a Lázeňská kolonáda. Kultura zde žije nejen v historických památkách, ale také v pravidelných kulturních akcích, festivalech a výstavách, které město oživují po celý rok.

03

Příroda a rekreace

Zelené plíce města a možnosti rekreace

Obklopené krásnou přírodou, Luhačovice nabízejí nespočet možností pro outdoorové aktivity. Procházky a cyklistika po malebných trasách, relaxace v parcích nebo vodní sporty na přehradě – zde si každý najde něco pro sebe.

04

Lázeňská péče

Lázeňská péče v Luhačovicích

Největší moravské lázně s dlouhou tradicí lázeňské léčby dýchacích cest, trávicího ústrojí, diabetu a pohybového aparátu. Proslulé jsou přírodními léčivými prameny, příznivými klimatickými podmínkami a příjemným prostředím, ve kterém se snoubí krásná příroda a typická architektura. Luhačovické prameny jsou považovány za jedny z nejúčinnějších v Evropě.

05

Občanská vybavenost

Bydlení s kompletní občanskou vybaveností

Luhačovice nabízí vynikající občanskou vybavenost, která zajišťuje komfortní a pohodlný život pro své obyvatele. Město je vybaveno kvalitními školami, moderními zdravotnickými zařízeními, širokou nabídkou obchodů včetně supermarketů, a pestrou škálou restaurací a kaváren, které uspokojí každého gurmána. Všechny tyto služby jsou snadno dostupné, v pěší vzdálenosti od našich apartmánů.