Luharesort je projekt investičních apartmánů v Luhačovicích a šance pořídit si svůj kousek klidu uprostřed nádherného lázeňského města.

Jurkovičova alej 858
763 26 Luhačovice
+420 603 512 114

info@luharesort.cz

01

Exkluzivní investiční apartmány

Apartmán 1+kk

Více informací

Bydlení s nadčasovým designem

Navrženo pro komfort a styl, tyto investiční apartmány představují ideální příležitost pro sofistikované bydlení nebo investici.

Vybavení: Moderní a plně vybavené kuchyňské linky, luxusní koupelny a inteligentní domácí systémy.
Umístění: V pohodlné vzdálenosti od lázeňské kolonády, kaváren, restaurací i galerií a přece v srdci přírody, stranou od turistického ruchu.
02

Investiční apartmán v Luhačovicích

Více informací

Tento apartmán v lukrativním prostředí je ideální příležitostí pro ty, kteří hledají výnosnou nemovitost. Moderně a stylově zařízený, nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný a komfortní život.

Hlavní přednosti apartmánu:

  • Lodžie: Prostorná lodžie s ambientním osvětlením zabudovaným v zábradlí a možností využití zásuvky na balkóně poskytuje nádherný výhled a skvělý prostor pro relaxaci.
  • Topení: Byt je vybaven designovým topením, které zajišťuje příjemnou teplotu po celý rok.
  • Okna: Prosklená stěna opticky zvětšuje pokoj a vytváří příjemnou atmosféru. Okna lze zakrýt závěsem pro větší soukromí.
  • Podlaha: Podlaha v dekoru dřeva prochází celým bytem a navozuje příjemnou domácí atmosféru.
  • Postel: Pohodlná postel s prvotřídní matrací a čelem. Součástí je i noční stolek poskytující další úložný prostor.
  • TV a Wi-Fi: Televize uchycená na stěně a samostatná Wi-Fi zajišťují zábavu a konektivitu.
  • Centrální osvětlení: Závěsný lustr a obložení stropu v dekoru dřeva dodávají bytu elegantní vzhled.
  • Posezení: Designový nábytek, stůl a dvě židle poskytují pohodlné místo k jídlu a práci.
  • Kuchyně: Plně vybavená kuchyně zahrnující troubu, lednici, varnou desku, dřez, baterii, osvětlenou plochu a úložný prostor.
  • Koupelna: Designová koupelna s osvětleným zrcadlem a umyvadlem v dekoru mramoru. Geberit s ergonomickou mísou a pohodlným sedátkem poskytuje maximální komfort. Snížená vanička z litého kamene, skleněná zástěna a tropický déšť pro luxusní sprchování.
  • Možnost připojení klimatizace: Byt je připraven na možnost připojení klimatizace pro maximální pohodlí.
  • Vestavná skříň: Prostorná vestavná skříň na oblečení poskytuje dostatek úložného prostoru.

Lokalita: Apartmán se nachází v lokalitě s výbornou dostupností a blízkostí veškerých služeb. Budoucí možnost využití wellness centra a restaurace ještě zvýší atraktivitu této investice. K dispozici je také parkovací stání, což zajišťuje pohodlné parkování.

Tento investiční apartmán kombinuje moderní bydlení s výbornou polohou a širokou škálou služeb. Je ideální volbou pro jednotlivce nebo páry, kteří hledají komfortní bydlení s vysokým investičním potenciálem.

03

Projekt lázeňského bydlení

Pojďte s námi na prohlídku

Bazén

SPA & Wellness

Restaurace

Konferenční prostory

Kolonáda

Parkovací stání

Investiční apartmány 1kk nabízí řadu výjimečných benefitů, které zajišťují pohodlí a luxus pro obyvatele. V budoucnu bude k dispozici bazén pro relaxaci a osvěžení, stejně jako SPA a wellness centrum pro regeneraci a odpočinek. Gastronomické zážitky poskytuje restaurace přímo v komplexu. Pro obchodní potřeby jsou zde moderní konferenční prostory. Krásné prostředí doplňuje kolonáda ideální pro procházky. A samozřejmostí je parkovací stání, které zajišťuje pohodlné a bezpečné parkování. Tyto benefity činí z investičních apartmánů atraktivní volbu pro náročné klienty hledající komfortní bydlení.

04

Luha Resort

Preciznost, kvalita a vztah k místu pro nás byly klíčovými hodnotami nejen při návrhu apartmánů, ale i při výběru materiálů a dodavatelů.

Odhlučněné místnosti
Designový nábytek
Vlastní Wi-Fi síť
Plně vybavená kuchyň
Vlastní lodžie
Spotřebiče a elektronika
Kvalitní materiály
Ambientní osvětlení
Prémiové zařizovací předměty
Plně vybavená koupelna
05

Neváhejte nás kontaktovat

Kontaktní formulář