Luharesort je projekt investičních apartmánů v Luhačovicích a šance pořídit si svůj kousek klidu uprostřed nádherného lázeňského města.

Jurkovičova alej 858
763 26 Luhačovice
+420 603 512 114

info@luharesort.cz

Ano, zpětný odkup apartmánu je možný na základě dohody. Cena odkupu bude stanovena dle aktuálních tržních podmínek a konkrétní dohody mezi námi a majitelem apartmánu.
Proces koupě apartmánu začíná rezervační zálohou, která je zaplacena po podepsání smlouvy o smlouvě budoucí kupní. Tato smlouva bude obsahovat přesné znění kupní smlouvy. Po zaplacení celé kupní ceny dojde k převodu nemovitosti na nového nabyvatele na katastrálním úřadu.
LUHA Resort se bude nacházet na adrese Jurkovičova alej 858, 763 26 Luhačovice. Tato lokalita je atraktivní pro svou klidnou atmosféru a zároveň dobrou dostupnost do centra města.
Dokončení stavby projektu je plánováno nejpozději do konce roku 2025.
Svůj budoucí byt budete moci využívat pro vlastní bydlení nebo jej pronajímat jako investici. Pronájem může být krátkodobý nebo dlouhodobý, dle Vašich preferencí.
Zakoupením apartmánu získáte nemovitost v žádané lokalitě Luhačovic, která je známá svou lázeňskou tradicí a turistickým potenciálem. Jedná se o dobrou investici s možností výnosů z pronájmu.
Ano, v případě, že se rozhodnete apartmán pronajímat, je smluvně zaručený výnos investice.
Ano, budete platit poplatek za vklad kupních smluv na příslušný katastrální úřad a případné náklady spojené s úvěrem, pokud budete financovat nákup úvěrem.
Ano, rezervační záloha nebo smlouva o smlouvě budoucí kupní může být postoupena jinému investorovi nebo subjektu za stejných podmínek.
Ne, parkovací stání není zahrnuto v ceně apartmánu. Parkovacích míst je dostatek, ale není možné si ho přikoupit.
Ano, nabízíme možnost kompletního vybavení apartmánu podle přání investora.
Apartmán bude v osobním vlastnictví a dědění bude probíhat dle platných zákonů České republiky. Dědici budou moci nemovitost převzít nebo prodat.
Krátkodobý pronájem apartmánu může zajišťovat vlastník, nebo může být pronájem spravován prostřednictvím nájemce na základě uzavřené nájemní smlouvy.
Poplatky za služby správcovské společnosti budou stanoveny dohodou, v závislosti na rozsahu služeb a dalších podmínkách.
Výplaty krátkodobého nájemného budou probíhat dle dohody s pronajímatelem nebo správcovskou společností.
Ano, můžete si zajišťovat pronájem apartmánu ve své vlastní režii, pokud si to přejete.
Ano, příjem z pronájmu je předmětem daně a musí být zdaněn podle platných daňových zákonů České republiky.
Daň z nemovitosti hradí vlastník nemovitosti. Výše daně závisí na lokalitě a hodnotě nemovitosti.
Ano, pokud budete chtít apartmán prodat, můžete se na nás obrátit a my vám rádi pomůžeme s prodejem.
Apartmány jsou vytápěny centrálně pomocí plynového topení nebo klimatizací. Každá jednotka má vlastní měřiče spotřeby energie, což umožňuje přesné sledování a účtování spotřeby.