Luharesort je projekt investičních apartmánů v Luhačovicích a šance pořídit si svůj kousek klidu uprostřed nádherného lázeňského města.

Jurkovičova alej 858
763 26 Luhačovice
+420 603 512 114

info@luharesort.cz

Aktuální informace ze stavby

Rekonstrukce apartmánů Luha Resort v Luhačovicích je v plném proudu! Tato rozsáhlá přestavba přinese našim zájemcům moderní design, zvýšený komfort a elegantní prostředí. Podívejte se na několik fotografií z průběhu stavebních prací.

Na fotografiích můžete vidět různé fáze stavebních prací, které zahrnují demontáž starých prvků, přípravu stavebních materiálů a instalaci nových konstrukcí. Tým zkušených pracovníků se pečlivě věnuje každému detailu, aby zajistil co nejlepší výsledky.

Stavební týmy právě pracují na dokončování interiérů, včetně příček, omítek a podlah. Pečlivě vybrané materiály a precizní řemeslná práce zajistí vysokou kvalitu a dlouhou životnost všech prostor.

Ačkoliv jsou apartmány nyní v procesu rekonstrukce, můžete si již nyní představit, jak elegantní a pohodlné budou po dokončení. Sledujte naše aktualizace, abyste viděli, jak se z těchto stavebních prací stane luxusní ubytování v srdci Luhačovic.